Sabtu, 5 Mei 2012

Rawatan Di Sabah Siri 1

سم الله الرحمن الرحيم
Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Rawatan di mulakan pada salah seorang pesakit terlebih dahulu. Pesakit sering merasa tidak selesa apabila suaminya berada di rumah dan sering terjadi pertengkaran di antara pesakit dan suaminya. Scanning tapak tangan saya ikhtiarkan dan tidak ada tanda tanda menunjukkan bahawa tubuh pesakit di huni oleh mana mana jin penganggu..ingin mengetahui apakah penyebab utamanya..saya tarik energi tangkal/ barang sihir yang berada di rumah pesakit masuk ke tubuh pesakit..setelah di tarik pesakit mula menggeletar pada seluruh tubuhnya. saya bacakan ayat ayat rukyah pada pesakit dan pesakit mula menangis dengan kuat. melihat pada keadaanya saya arahkan pesakit membaca ayat kursi..tetapi pesakit tidak mampu membacanya. 

Bagi sesetengah kes pasti ada yang beranggapan bahawa pesakit sudah pun di kuasai oleh jin penganggu. Tetapi keadaan seperti ini memerlukan kepastian yang lebih tepat agar kita tidak silap langkah menyoal pesakit kononnya jin penganggu yang telah kita interview. saya scanning menggunakan auranya..hmmm, tidak ada jin pada tubuhnya cuma energi barang sihir/ tangkal yang di tarik tadi membuatkan ketidakselesaan pada tubuhnya ( nampak gayanya suami pesakit nak kena rawat ni ) dan saya tarik kembali energi tersebut keluar melalui kakinya. Pesakit terus pengsan..

Setelah pesakit sedar kami bergerak ke rumah pesakit untuk mengambil sendiri barang sihir/ tangkal yang berada di rumahnya. Apabila masuk saja ke rumah pesakit, saya dan abg saya ( Bro Saiful merasakan energi yang sanagat panas di dalam rumah tersebut ). Saya duduk sekejap di ruang tamu dan bro saiful terus pergi mendapatkan barang sihir/ tangkal yang di gantung di celah atas berenda dapur pesakit.Fuhhh..memmang cun betul lokasi kedudukan barang sihir/ tangkal itu di letakkan..kiranya benda tu akan sentiasa berpusing apabila terkena tiupan angin.


Setelah barang sihir di ambil kami terus membawanya ke belakang rumah bagi menghapuskan/ mematikan barang sihir tersebut. Masa bawa benda tu, bro saiful bagitahu aku, " Hui..berat betul benda ni". Saya tersenyum mendengarkan pengakuannya..

Moga Allah memberikan kesembuhanya..Amiin.

Tiada ulasan: