Sabtu, 5 November 2011

Di Ganggu Jin Sihir Selama 20 Tahun

سم الله الرحمن الرحيم
Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah..Gangguan pada Puan L sudah menunujukkan tanda tanda kesembuhan.Dah puas berubat namun kesembuhan belum sampai pada waktunya.Terima kasih pada perawat perawat yang pernah merawat Puan L kerana sedikit sebanyak telah melemahkan gangguan yang berada di tubuhnya.
Sewaktu pertama kali melakukan rawatan terhadap Puan L hadirlah jin sihir.Dah banyak kali di dislamkan oleh perawat2 di **** tetapi masih dengan sikap degil dan angkuh dan tetap mahu meneruskan misinya untuk menyakiti Puan L.Saya tidak mempunyai pilihan lain, terus saja sembelih.Pada malam itu juga saya memohon pada Allah agar di tunjukkan apakah sebenarnya punca gangguan yang melanda pada Puan L.Syukur pada Allah kerana di perlihatkan olehNya.
Sessi Kedua di lakukan dan muncullah sebanyak 3 jin sihir dan salah satunya adalah jin asyik, Dua darinya juga di sembelih.Jin terakhir muncul sambil tangannya menari nari ala tarian mak yong. Sepupu pesakit berkata" jin ni juga pernah muncul ketika di rawat di ****.Masa jin tu tengah syok layan mak yongnya, saya terus zass..terus jatuh terkulai.Terkejut jugak. Izin Allah..bagi saya mungkin inilah hasil dari amalan surah at taubah yang bersifat multifungsi. Rawatan saya hentikan.
Sessi ketiga..muncul jin yang bernama indra berasal dari seberang yang telah duduk di dalam badan Puan L selama 3 bulan.Alhamdulillah..setuju untuk keluar..namun begitu saya tangguhkan dia keluar dan saya arahkan dia menghadirkan jin lain yang berada di tubuh Puan L. Hadirlah jin yang saya namakan sebagai Ali yang mengaku jin sihir yang di tujukan kepada Puan L selama 20 tahun yang lalu. ALhamdulillah..semuanya adalah gerak dari Allah. Ali bersetuju untuk keluar setelah saya janjikan untuk menjadikan dia sebagai pemimpin di sebuah perkampungan yang bakal di dirikan. Ali memohon maaf pada pesakit dari atas segala perbuatan yang telah di lakukannya kepada Puan L, dan sebelum keluar ali mengatakan yang indra juga ingin mengatakan sesuatu perkara kepada saya.Hadirlah Indra..dan kata katanya cukup memberi kesan kepada saya dan semoga menjadi perangsang kepada pesakit pesakit yang mengalami gangguan di luar sana..dan ini adalah sebahagian dari kata kata jin yang bernama indra..
" sesungguhnya walaupun baru 90 hari aku duduk di dalam badannya, namun begitu aku telah melihat kesungguhanya melakukan amalan amalan soleh yang membuat jin jin yang berada di tubuhnya terseksa. Maafkanlah kesalahan ku padanya. Assalamualaikum Warahmatullah"..
Setelah Ali dan Indra keluar, Puan L sedar dengan sendirinya.Suatu petang Puan L menghubungi saya..dan mengucapkan terima kasih atas segala bantuan yang telah di lakukan.Terasa satu perubahan besar pada dirinya. Bangun pagi pun badan terasa ringan sangat, tak seperti selalunya.Segala Puji Milik Allah..Dia yang menyulitkan, Dia yang memudahkan dan Dia yang menyembuhkan.Tiada kekuatan, tiada Qudrat dan Iradat kecuali kekuatan Allah, Qudrat Allah, Iradat Allah, Af'alullah, Sifatullah, Asmaullah, Dzatullah. Ya Allah..hanya Engkau yang ku sembah dan Hanya Padam Mu lah aku memohon pertolongan. Engkaulah yang Maha Berkuasa Atas segala sesuatunya.
Semoga Allah memberikan kesembuhan sepenuhnya kepada Puan L.Amiin..

Tiada ulasan: