Sabtu, 9 Jun 2012

Jin Bulan Jun..JIN JUN

Jenis Gangguan : Sihir
Simptom Penyakit : Lumpuh menjelang waktu maghrib
Jumlah Jin : Ratus


سم الله الرحمن الرحيم
Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Saya mulakan dengan kaedah toreh pada kedudukan tapak jin di tubuh pesakit dan hadir jin bernama M******. last sekali, M***** beritahu Tuan Bomoh dah order jin baru dari selangor untuk TopUp Jin Jin yang dah semakin berkurangan. Boleh Caya ke?..Kesudahanya..Sembelih.

Saya ikhtiarkan dengan kaedah Nur Qolbu dengan pembukaan pada 3 point utama iaitu ulu hati, Pintu jamal dan ubun ubun, tapi x berjaya kerana di halang oleh jin jin sihir yang masih bermaharaja lawak dalam tubuh pesakit. Ya..semua jin mesti di keluarkan atau di lemahkan dahulu.

Saya ikhtiarkan pula dengan kaedah Gerak Qolbu..Bermohon pada ALlah agar tangan pesakit di beri kekuatan untuk mencabut dan mengeluarkan segala jin jin sihir yang berada di tubuhnya. Bersama dengan kekuatan zikir..tangan kiri pesakit mula bergerak dengan sendirinya mengeluarkan jin jin sihir dan adakalanya pesakit muntah dan mengerang kesakitan semasa menarik gangguan keluar dari tubuhnya. Tangan kanan pesakit masih tidak dapa bergerak kerana di pegang dan di halang dari bergerak oleh seekor jin yang berada di luar tubuhnya. Dan akhirnya pesakit keletihan yang amat sangat dan tidak mampu lagi untuk mengeluarkan jin jin sihir yang terlau banyak jumlahnya..Alhamdulillah..izin dan gerak darinya walaupun hanya setakat ini saja.

Saya ikhtiarkan kembali dengan Kaedah Nur Qolbu..alhamdulillah, pesakit dah mula nampak..pembersihan di lakukan walaupun banyak halangan..Allah mudahkan..terdapat gelang sihir yang mengikat di setiap sendi kaki, leher dan pergelangan tangan serta kepingan wafaq yang di tanam pada tapak kaki dan bawah lutut pesakit. Ketika saya melakukan tarikan, korekan dan penghancuran, pesakit menjerit kesakitan. 

Terakhir..pesakit melihat 2 ekor jin di dalam kawasan bilik rawatan..seekor berbulu hitam dan seorang lelaki tua. Jin berbulu hitam saya pasung dengan Kaedah Alif Lam Makrifat dan sedut dengan Kaedah Nun..Lenyap..Pada jin tua saya cuba dengan kaedah yang sama, tapi Jin Tua  hanya tersengih..ooo..kutuk aku la tu. Saya tarik Energi Pedang Nurunniyah..masa tarik jin tua dah siap cabut lari..xpe..rezeki engko...

Moga Allah berikan kesembuhan pada pesakit tadi..Amiin.

Pada si tukang sihir..lama kelamaan habis juga jin engko tu..tak habis kat aku..insyaallah, akan di habiskan oleh perawat perawat kat malaysia ni. 


Tiada ulasan: