Ahad, 31 Mac 2013

Perkongsian Kisah Rawatan 2Apabila mendengar masaalah yang di hadapi oleh adik T, secara tidak langsung saya teringat bahawa ianya juga pernah berlaku pada adik saya ketika berumur 9 tahun, tak silap saya. Umur saya pula pada ketika sekitar 14 tahun..Hehehe..remaja lagi aku masa tu. Pada ketika itu adik saya sering pengsan apabila ke sekolah dan kadangkala berlaku ketika di rumah. Puaslah ke dua ibu bapa saya mendapatkan rawatan dari orang yang bijak pandai. Malangya pada masa itu, kaedah perubatan islam tidak menyerlah di bumi Sabah dan keadaan itu berlarutan sehinggalah (tak silap saya) dia berumur 19 tahun.

Berbalik pada kisah adik T, maka jenuhlah juga si ayah membawa anaknya berubat. Dari selatan hingga ke Utara, adik T sering  pengsan apabila menjejakkan kakinya ke sekolah. Apabila saya bertanya pada adik T, adik T sering melihat sosok tubuh lembaga hitam yang menyeramkan apabila atau ada ketika sessi pembelajaran berlangsung.

Tidak banyak yang dapat saya ceritakan mengenai rawatan yang di lakukan pada adik T, cuma ketika adik T pengsan, saya terus melakukan serangan penghancuran ke atas tapak homestay jin tersebut. Alhamdulillah, adik T sedar. (Agaknya jin tu kelam kabut keluar dari tubuh nak selamatkan home theater ngan TV 40 inci nya). Hinggalah kaedah letup dan Zasssss. Alhamdulillah..sehingga ke hari ini, adik T mula menunjukkan perkembangan. Tidak lagi pengsan mahupun melihat kelibat sosok lembaga hitam di sekolahnya..

P/S: Geram sangat kat jin tu sampaikan nak minum, nak makan, ke dapur, lepas solat sempat lagi zasss kat jin tu..heheheh. Sampaikan pada satu keadaan jin tu nyorok kat tong sampah sekolah, sempat lagi kena Zassss...hehehe... (jin kat luar badan, izin Allah mudah nak settle sebab tak guna tubuh manusia sebagai sarung).

ayat yg di guna pakai ...Yaa ma'sarol jin..
                                    Ainama takunuu...
                                    Falam tak tuluuhum...Alla Hu kotalahum..Alla Hu kotalahum...
Tiada ulasan: